Distributie Belgie

Vragen? Neem contact op

Kies voor Van Caem Transporten voor uw distributie van en naar België

Distributie vormt meer elementen dan transport alleen of dit nu plaatsvindt in Nederland, België of Luxemburg. Het soort distributiekanaal net zoals het internationaal transport waar een onderneming voor kiest, is van grote invloed op de resultaten die een bedrijf boekt. Met deze beslissing legt een bedrijf zich namelijk langere tijd vast in een relatie waarin het deels van het distributie kanaal of het transport afhankelijk wordt in bijvoorbeeld Europese landen als Duitsland, Italië, Frankrijk of de Benelux.

U verwacht uiteraard dat uw distributie en of transportpartner uw producten behandelt met inachtneming van alle eisen op het gebied van kwaliteit, veiligheid, hygiëne en milieu zeker als het gaat om internationaal transport in de landen België, Spanje of Portugal. Onze transportwagens rijden bijvoorbeeld wekelijks vanuit Spanje en Portugal naar ons distributiecentrum in Waalwijk. In deze landen werken wij met vaste, betrouwbare agenten die op de hoogte zijn alle wettelijke regels die in het betreffende land gelden.

Distributie in België

Als marktleider op het gebied van distributie en transport onder andere in België beschikken wij over de nodige ervaring, de beste chauffeurs en de juiste middelen om u de perfecte oplossing te kunnen bieden hoe specifiek uw behoeften ook zijn. Als logistiek dienstverlener dragen wij de verantwoordelijkheid voor het beheer van de meest uiteenlopende goederenstromen.

Alles wat gebeurt tussen voorraad eindproduct en het afleveren van de goederen bij de eindgebruiker valt onder het begrip distributie. Dat begint bij order verzamelen, het klaarmaken van een order voor een specifieke klant. De taak van onze orderverzamelaar is om binnenkomende goederen correct in het magazijn te plaatsen. Bij het binnenkomen van een nieuwe order moet het juiste materiaal bij het juiste adres afgeleverd worden.

NIWO Eurovergunning

Het klinkt allemaal heel eenvoudig, maar als het gaat om gevaarlijke goederen kunnen er ongelukken ontstaan wanneer er iets fout gaat bij een order. Vervolgens is het verpakken en verzendklaar maken de volgende stap, gevolgd door het gereed zetten op de expeditie vloer. Tussen laden en lossen van de zending vindt het transport plaats wat één van onze kernactiviteiten is. Natuurlijk beschikken wij als transportbedrijf over de juiste vergunningen, zoals de NIWO Eurovergunning. De NIWO Eurovergunning is de ondernemersvergunning voor transportbedrijven. Rekent u er maar op dat wij de beste distributie in België verzorgen.

Onze medewerkers zijn goed getraind, verantwoordelijk en sterk betrokken bij verbeteringsprocessen. Ze zijn in staat te kunnen anticiperen op uw behoeften, welke constant aan verandering onderhevig zijn. Onze chauffeurs zijn getraind op het gebied van veiligheidseisen en in het laden en lossen van onder andere gevaarlijke producten. Al onze transportwagens zijn tevens uitgerust met een ADR koffer. Wilt u meer informatie over onze distributie opties of tarieven, neemt u dan eens contact met ons op. Hieronder volgt een overzicht van ons werkgebied.

  • Nederland
  • Benelux
  • Luxemburg
  • Portugal
  • Spanje
  • Frankrijk