Distributie Breda

Vragen? Neem contact op

Van Caem Transporten is graag uw partner voor distributie in Breda en ver daarbuiten

Vanuit het centraal gelegen Waalwijk in het mooie Brabant kunnen wij de distributie van uw goederen verzorgen onder meer van of naar Breda. Zowel het vervoer als de logistieke afhandeling van uw goederen nemen wij u graag uit handen. Door onze persoonlijke aanpak en flexibiliteit beheersen wij uw complete logistieke proces, goed doordacht en op maat gemaakt. Daarnaast werken wij met scherpe tarieven wat onze dienstverlening in verhouding goedkoop maakt.

Uw goederen van A naar B krijgen heeft soms nog aardig wat voeten in de aarde. Ten eerste moet u bedenken met welk vervoersmiddel u het transport wilt gaat doen en daarna komen de nodige transportdocumenten en verzekeringen om de hoek kijken en bij internationaal transport heeft u ook nog eens te maken met de douane. Wij nemen u het logistieke traject graag uit handen.

Distributie- en transportbedrijf

Distributie, transport, op- en overslag van goederen is waar wij sterk in zijn en door steeds weer met onze tijd mee te gaan zijn wij in staat om onze klanten het beste te bieden als logistiek dienstverlener in onder andere Breda. De uitbreiding van bijvoorbeeld ons warehouse geeft ons voldoende ruimte om aan alle verzoeken van onze klanten te voldoen. Ons modern ingerichte en goed beveiligde warehouse zorgt ervoor dat uw voorraden correct en veilig opgeslagen liggen. Daarnaast zijn alle moderne faciliteiten aanwezig om de meest uiteenlopende bewerkingen aan uw producten uit te voeren bijvoorbeeld sticker-, verpakkings- en assemblagewerkzaamheden. Uw producten liggen veilig onder één dak, waardoor werkzaamheden snel en efficiënt uitgevoerd worden.

Als transporteur weten wij dat wegvervoer geschikt is voor veel producten. Daar staat tegenover dat in sommige landen bepaalde regels gelden voor wegvervoer. De producten die wij bijvoorbeeld naar de landen Spanje en Portugal vervoeren zijn schoenen en lederwaren. Dit doen wij al jarenlang en met succes. Meerdere malen per week rijden er volumecombinaties heen en weer. Daardoor werken wij nauw samen met agenten in Alicante en Porto die volledig op de hoogte zijn van alle regels, die natuurlijk steeds weer veranderen.

Korte communicatielijnen

Ondanks onze groei, zijn de lijnen binnen ons een bedrijf kort gebleven. Iedere klant, of u nu uit Breda of Amsterdam komt, kan rekenen op een persoonlijke benadering en waar met specifieke wensen rekening wordt gehouden. Onze transportmiddelen onderhouden wij zelf in onze uitgebreide werkplaats. Wilt u eens een afspraak met ons maken, neemt u dan vrijblijvend contact met ons op. Een goed logistiek traject is een zeer belangrijk onderdeel van uw bedrijf. Op ons kunt u rekenen. Gemakshalve geven wij u een kort overzicht waar onze distributie activiteiten plaatsvinden, maar ook daarbuiten zijn er volop mogelijkheden.

  • Almere
  • Amsterdam
  • Brabant
  • Breda
  • Den Bosch
  • Flevoland
  • Friesland
  • Gelderland
  • Groningen
  • Limburg