Distributiebedrijf Waalwijk

Vragen? Neem contact op

Transport- en distributiebedrijf Van Caem Transporten voor een efficiënt logistiek proces

Bent u op zoek naar een professioneel distributiebedrijf in de omgeving van Waalwijk? Dan bent u bij ons aan het juiste adres. Wij kunnen de distributie van uw goederen verzorgen zowel nationaal als internationaal. Ons uitgebreide wagenpark beschikt over de modernste wagens en middelen om de distributie van onder meer uw lengtegoederen of stukgoederen te verzorgen. Lengtegoederen zijn vaak hele grote en zware pakketten en dat vergt natuurlijk een andere aanpak dan bijvoorbeeld het vervoer van cosmetica. Voor ieder specifiek vervoer beschikken wij over de juiste transportmiddelen. Bent u benieuwd wat wij voor u kunnen betekenen? Neem dan eens geheel vrijblijvend contact met ons op.

Transport- én distributiebedrijf Van Caem Transporten is een familiebedrijf dat de laatste vijf en zeventig jaar is uitgegroeid tot een bedrijf met een brede dienstverlening op beide gebieden. De combinatie van deze diensten maakt ons tot uw ideale logistieke partner. Uiteraard kunt u ook apart van deze diensten gebruik maken.

Distributiebedrijf in Waalwijk

Ons distributiebedrijf in Waalwijk heeft maar liefst een opslagruimte van maar liefst 14.000 vierkante meter. Wij kunnen uw goederen laden, lossen, wegen en labelen. Bovendien kunnen wij ook orderpicking voor u verzorgen. Desgewenst nemen wij uw complete voorraadbeheer voor onze rekening. Voor een efficiënt logistiek proces hebben wij alles in eigen huis. Dankzij onze jarenlange kennis, ervaring en kwalitatieve faciliteiten, bieden wij net dat extra stukje toegevoegde waarde.

Hoewel warehousing niet onze kernactiviteit is, wordt dit door veel van onze klanten zeer gewaardeerd. Dankzij onze jarenlange ervaring op het gebied van warehousing weten we precies hoe we uw goederen moeten opslaan, beschermen en verplaatsen. Hierdoor kunnen uw goederen goed en lang worden opgeslagen zonder risico van beschadigen. Het belangrijkste onderdeel van warehousing is echter niet het fysiek opslaan van de goederen, maar de administratie die bijhoudt waar precies welke goederen in welke hoeveelheid en op welke manier zijn opgeslagen. Ook dit verzorgen wij graag voor u.

Werken met geavanceerde communicatiemiddelen

Binnen ons distributiebedrijf in Waalwijk draait alles om communicatie. De kracht van communicatie in logistieke processen is ongekend, want bij distributie is tijd een bepalende factor. Daarom werken wij ook met geavanceerde communicatiesystemen, zowel intern als extern. Hierdoor zijn wij in staat om strakke tijd schema’s aan te houden voor zendingen. Via onder meer ons realtime track and trace systeem kan uw zending, waar dan ook in de Benelux, op elk moment gelokaliseerd worden. Bijsturingen zijn hierdoor snel uit te voeren. Hiermee wordt u logistieke slagvaardigheid vergroot. Bovendien heeft u 100% zekerheid voor wat betreft laad- en lostermijnen.

Elke opdrachtgever heeft andere wensen. Door een brede dienstverlening aan te bieden kunnen wij elk logistiek proces verzorgen: van opslag tot distributie. Welke wensen heeft u? Neemt u maar eens geheel vrijblijvend contact met ons op. Wij zijn u graag van dienst.