Expeditiebedrijf in de Benelux

Bent u op zoek naar een ervaren expeditiebedrijf binnen de Benelux? Van Caem Transporten zorgt ervoor dat uw goederen op de snelste en meest efficiënte manier worden vervoerd, van een doos tot een complete lading. Geen enkele zending is voor ons te complex want wij zijn specialist en flexibel op dit gebied. Wilt u weten wat wij voor u kunnen betekenen? Vraag geheel vrijblijvend eens naar de mogelijkheden.

Expeditiebedrijf Van Caem Transporten regelt al uw formaliteiten

Van Caem Transporten zorgt er niet alleen voor dat uw goederen overal veilig aankomen, ook regelen wij alle formaliteiten die bij het transporteren van uw goederen komen kijken. Door onze efficiënte logistieke dienstverlening weten wij elk wegtransport binnen de gestelde kaders en tijdstermijnen op de plaats van bestemming te brengen.

Snel en goed, zoals het hoort

Dankzij onze flexibiliteit en gemotiveerde medewerkers kunnen wij elke zending tot in het detail uitvoeren. Snel en goed, zoals het hoort. De expeditie en de goederenontvangst of -transport kunnen worden gezien als de achter- en voorliggende schakel van de magazijn- en distributiefunctie. Voor de tak distributie beschikken wij over meer dan 50 voertuigen, variërend van bestel- en bakwagen tot citytrailer, 3-as-oplegger en een 15-metercombinatie. Alle wagens zijn voorzien van schuifzeilen en een laadklep waardoor het lossen en laden van goederen eenvoudig is geworden. Ook hebben wij de beschikking over vier meeneemheftrucks (kooiapen) waarmee we zelf de goederen op locatie kunnen laden en/of lossen. Tevens beschikken we over diverse voertuigen voor de expeditie waarmee daklading tijdens het transport mogelijk is.

Expeditie en transport binnen en buiten de Benelux

Transport is veel meer voor een expeditiebedrijf dan van A naar B rijden. Voor transport binnen Nederland hebben vervoerders zich aan bepaalde regels te houden, maar als het gaat om distributie en expeditie binnen de Benelux of daarbuiten zal de regelgeving anders zijn. Dan is het prettig dat u samenwerkt met een expediteur die alle facetten van internationaal wegtransport kent. Wij kennen de procedures en weten precies welke acties er ondernomen moeten worden om uw goederen zorgvuldig te vervoeren.

Ook buiten de Benelux kunnen wij de logistieke regie in handen nemen, bijvoorbeeld in Spanje, Portugal en Italië. Wij werken in deze landen met vaste agenten die op de hoogte zijn van alle wettelijke regels die daar gelden zodat de expeditie en het transport goed kan verlopen.