Logistieke dienstverlener Den Bosch

Vragen? Neem contact op

Van Caem Transporten is graag uw logistieke dienstverlener in Den Bosch en wijde omgeving

Wanneer u gebruik maakt van onze logistieke diensten profiteert u niet alleen van onze uitstekende service, maar ook van onze kennis. Of het nu om warehousing, voorraadbeheer, transport of distributie in Den Bosch gaat, wij beschikken over de nodige middelen en ervaring. Vanuit ons distributiecentrum in Waalwijk kunnen wij voor u de gehele goederenstroom verzorgen. Bent u op zoek naar een professionele logistieke dienstverlener? Neem dan vandaag nog contact met ons op.

Allround logistieke dienstverlener

Uw goederen kunnen zowel per trailer als container worden aangeleverd. Met een professioneel team zorgen wij ervoor dat alles netjes wordt verzorgd, zoals u dit wenst. Als allround logistieke dienstverlener begrijpen wij als geen ander dat u alleen succesvol kunt zijn als uw eigen service naadloos aansluit op de wensen van uw klanten. Ons bedrijf is bekend in Brabant en omstreken, maar door onze uitstekende dienstverlening en scherpe tarieven worden wij door bedrijven vanuit heel Nederland benaderd voor transport en opslag, ook vanuit Den Bosch.

Er zijn natuurlijk meerdere bedrijven die hun diensten als logistieke dienstverlener in de regio Den Bosch. De Brabantse hoofdstad is in 2011 zelfs uitgeroepen tot de gemeente met de sterkste economie in Nederland. De stad heeft een aantrekkelijk aanbod van hoogwaardige kantorenlocaties en bedrijventerreinen die zijn afgestemd op doelgroepen met uiteenlopende wensen. Voor internationale bedrijven is de gunstige ligging in Europa een groot voordeel. Den Bosch ligt op korte afstand van Europese economische kernregio’s als de Randstad en het Ruhrgebied en daardoor is er een grote groep aanwezig die zich aanbiedt als logistieke dienstverlener.

Logistiek beheer in eigen huis

Wij maken echter het verschil, doordat wij het gehele logistieke traject in eigen huis beheren en verzorgen. Door niet alleen transport, maar ook warehousing aan te bieden levert u dit een logistiek voordeel op dat resulteert in lagere kosten. Alle bedrijven hebben te kampen met de economische crisis en willen naast kwaliteit natuurlijk ook een goede prijs en daar houden wij rekening mee.

Onze diensten hebben een hoge leverbetrouwbaarheid. Bovendien kunnen wij goed inspelen op specifieke wensen en realiseren daarbij een grote mate van flexibiliteit. Heeft u in uw logistieke proces nieuwe uitdagingen of specifieke wensen? Of heeft u incidenteel of regelmatig afwijkende transporten? Samen kunnen we alles oplossen. Ook internationale zendingen kunnen wij efficiënt voor uw bedrijf verzorgen. Het uitbesteden van de logistiek betekent voor u dat u zich kunt focussen op uw kernactiviteiten.

Daarnaast is het onderbrengen van al uw logistieke activiteiten bij één dienstverlener wel zo overzichtelijk. Bijna altijd is het zo dat u minder kosten maakt, omdat u de goederenstroom kunt bundelen. Wij bieden naast kwaliteit ook een efficiënte en flexibele routeplanning.

Distributieactiviteiten in de Benelux

Onze distributieactiviteiten beperken zich niet alleen tot Nederland, ook in de Benelux zijn wij actief. Onze chauffeurs kennen dit gebied erg goed en kunnen dan ook snel drukke routes vermijden als zich daar calamiteiten voordoen. Daarnaast verzorgen wij wekelijkse transporten vanuit Spanje en Portugal naar ons distributiecentrum in Waalwijk.

Bent u op zoek naar een logistieke dienstverlener die kwaliteit, service en redelijke prijzen biedt? Belt u ons dan eens of kijk op onze uitgebreide website voor meer informatie. Wij laten u graag zien dat wij meer zijn dan alleen maar een transportbedrijf. Gemakshalve geven wij u hieronder een kort overzicht van ons werkgebied, maar ook daarbuiten zijn er tal van mogelijkheden.

 • Den Bosch
 • Almere
 • Amsterdam
 • Den Haag
 • Eindhoven
 • Waalwijk
 • Nijmegen
 • Utrecht
 • Benelux
 • Nederland
 • Spanje
 • Portugal