Opslag van uw goederen is bij Van Caem Transporten in vertrouwde handen

Uw goederen zijn bij ons veilig in goed bewaakte en geconditioneerde opslagruimtes. Wij beschikken over een groot magazijn, de modernste middelen en de juiste mensen, die weten waar het om draait. Goederen zijn voor u een waardevol bezit en wij gaan daar zeer voorzichtig mee om door voor u de juiste opslagruimte te creëren. Wij bieden opslagruimte op maat, niet alleen voor bedrijven in Brabant maar ook ver daarbuiten.

Goederenopslag in Brabant nodig?

Heeft u goederenopslag voor uw bedrijf in Brabant nodig door groei, overname, fusie of omdat u meer bedrijfsruimte wilt? Wij bieden opslagruimte voor korte en lange perioden. Met onze 14.000 m2 aan opslagruimte hoeven wij geen enkele opdracht te weigeren. Daarnaast bieden wij u een perfect warehouse management systeem. Warehouse management is het totaal van alle bedrijfsprocessen die betrekking hebben op goederen die in ons magazijn worden opgeslagen. Denkt u bijvoorbeeld aan de administratie van spullen bij levering (aankomst) of de aansturing van alles wat moet gebeuren als goederen worden afgeleverd. Goederen moeten bijvoorbeeld worden uitgepakt en een plek krijgen in ons warehouse. Wij kunt u op dit gebied geheel ontzorgen.

Ons warehouse is ontworpen volgens de laatste wensen en eisen van onze opdrachtgevers. Ook ons dienstenpakket is met ons meegegroeid in de loop der jaren. Naast de opslag-, transport en distributieactiviteiten, die geheel in eigen beheer worden uitgevoerd, hebben wij ook wekelijkse transporten vanuit Spanje en Portugal naar ons distributiecentrum in Waalwijk. Vanuit Waalwijk worden de goederen verder gedistribueerd door de Benelux.

Uw logistieke partner

Onze vrachtwagens zijn uitgerust met moderne boordcomputers en natuurlijk beschikken wij over een track & trace systeem, zodat u zelf uw zendingen kunt volgen. Door de moderne boordcomputers kunnen wij snel inspelen op onverwachte situaties en het geeft ons tevens krachtige managementinformatie. Wij gaan mee met onze tijd en door ons flexibel op te stellen hebben wij een brede klantenkring opgebouwd. Of het nu gaat om opslag van goederen, handlingwerkzaamheden of transport, wij zijn graag uw logistieke partner. Wilt u meer informatie over de mogelijkheden of tarieven, neemt u dan eens contact op met ons bedrijf in Brabant. Onze medewerkers staan u graag te woord en als u graag eens een keertje wil komen kijken, maakt u dan even een afspraak.