Opslagruimte Noord-Brabant

Vragen? Neem contact op

Van Caem Transporten biedt u professionele opslagruimte

Ons bedrijf richt zich op de business-to-business markt. Iedere opdrachtgever kan rekenen op een klantspecifieke service voor zijn of haar goederenopslag. Onze professionele opslagruimte biedt u de meeste efficiënte oplossingen om uw goederen veilig op te slaan. Heeft u een zakelijke opslagruimte in Noord-Brabant nodig? Dan regelen wij dit graag voor u. Daarnaast kunnen wij ook de complete logistiek van uw goederen uit handen nemen. Wij richten ons veelal op de Benelux, maar ook landen zoals Spanje en Portugal behoren tot ons werkgebied. Neemt u maar eens vrijblijvend contact met ons op.

Wij kunnen onder andere de laad- en losactiviteiten voor u uitvoeren, maar ook het verzorgen van handlingwerkzaamheden hebben wij in eigen beheer, zoals het ompakken en de adressering van uw goederen. Het opslaan van goederen en transport zijn vaak nauw met elkaar verbonden. Als nationaal en internationaal transportbedrijf laten wij u zien dat transport niet alleen vervoer is, het omvat een veel groter geheel en daarom bieden wij u ook opslagruimte te huur aan, zodat u efficiënt kunt werken en uw klanten zo goed mogelijk kunt bedienen.

Opslagruimte te huur

Niet alleen voor grote bedrijven, maar ook voor kleinere bedrijven, die op zoek zijn naar beperkte opslagruimte, bieden wij flexibele oplossingen. Het kan natuurlijk zo zijn dat u maar een beperkte bedrijfsruimte heeft en dan is het opslaan van goederen op een andere plaats een uitkomst. Het gebruik maken van onze opslagruimte in Noord-Brabant biedt u als bedrijf meer ruimte, waardoor u zich kunt richten op uw kernactiviteiten. Onze verhuurprijzen zijn uiterst scherp. Naast opslagruimte biedt ons bedrijf nog veel meer diensten aan. Op onze website treft u veel informatie, maar wij staan u uiteraard ook graag persoonlijk te woord.

Transport- én distributiebedrijf Van Caem Transporten is een familiebedrijf dat de laatste vijf en zeventig jaar is uitgegroeid tot een bedrijf met een brede dienstverlening op beide gebieden. De combinatie van deze diensten maakt ons tot uw ideale logistieke partner. Uiteraard kunt u ook apart van deze diensten gebruik maken. Heeft u opslagruimte nodig op korte termijn? Wij zijn u graag behulpzaam.