Van Caem Transporten

Vragen? Neem contact op

In ruim 90 jaar tijd is Van Caem Transporten van een bodedienst met paard en wagen inmiddels uitgegroeid tot een volwaardig logistieke dienstverlener met 55 trekkende eenheden, een warehouse van ruim 12.000 m2 en een personeelsbestand van circa 100 medewerkers. Om tot een dergelijke groei te komen is een hele goede en stabiele basis nodig. En dat is de grote kracht van ons familiebedrijf. Inmiddels staat de 4e generatie van de familie Van Caem aan het roer. De basis na de oorlog is gelegd door opa Cor van Caem (2e generatie). Hij kocht enkele oude Chevrolets van het Amerikaans leger en is hiermee een bodedienst gestart in De Langstraat. Na verloop van tijd kwamen de zonen Cees en Wil van Caem in het bedrijf en we kunnen wel stellen dat zij samen met hun echtgenotes de stabiele basis hebben gelegd voor de huidige organisatie. Op dit moment wordt de directie gevoerd door Coert van Caem, zijn broer Jurgen van Caem en hun neef Cees-Jan van Caem.

De twee belangrijkste activiteiten zijn distributie door de Benelux van de meest uiteenlopende goederen alsmede warehousing. Alle activiteiten worden uitgevoerd door een club van ruim 100 enthousiaste en vakbekwame medewerkers. Zowel de directie als de medewerkers dragen uit waar Van Caem voor staat; flexibel, betrouwbaar en persoonlijk.
Niet voor niets luidt onze visie:

Stevig geworteld in het verleden, met een warm hart voor traditionele waarden als service, vertrouwen en respect, maar met de blik gericht op de toekomst.