Schoenen transport

Vragen? Neem contact op

Schoenentransport? Van Caem Transporten is dé transportspecialist in deze branche

Met het transport van schoenen zijn wij een driekwart eeuw geleden gestart. Daarna is ons transportbedrijf uitgegroeid tot een veelzijdig vervoersbedrijf. Goederenvervoer is nog steeds onze corebusiness en dit doen wij voor zowel kleine als bedrijven. Wij richten ons veelal op de Benelux, maar ook landen zoals Spanje en Portugal behoren tot ons werkgebied. Bent u op zoek naar een professionele transportpartner? Neem dan vandaag nog even contact met ons op.

Transport van schoenen en niet geconditioneerde voedingsmiddelen, zoals zoetwaren, huishoudelijke artikelen en elektronische materialen is voor ons dagelijks werk. In omvang kan dit variëren van distributiezendingen, enkele pallets of rolcontainers tot complete truckladingen. Onze planningssystemen zijn flexibel, waardoor wij adequaat en snel kunnen handelen op incidentele verzoeken. Ons uiterst moderne wagenpark en ervaren chauffeurs zorgen ervoor dat wij uw zendingen volgens afspraak, op de juiste tijd, kunnen leveren.

Transport van schoenen

Al ruim 75 jaar zijn wij logistiek dienstverlener in Waalwijk. Distributie en transport van goederen, waaronder schoenen, behoort tot één van onze kernactiviteiten. Ondanks de snelle groei van ons bedrijf hebben wij een aantal belangrijke eigenschappen weten te behouden: persoonlijk, flexibel en zorgvuldig. Onze professionele dienstverlening wordt ondersteund door ICT oplossingen die informatiestromen vereenvoudigen, en nog belangrijker, structureren. Hiermee kunnen wij garant staan voor een perfecte dienstverlening. Onze diensten hebben een hoge leverbetrouwbaarheid. Bovendien kunnen wij goed inspelen op specifieke wensen en realiseren daarbij een grote mate van flexibiliteit.

Het is onze taak om voor een vlot en zorgvuldig transport zorg te dragen. Wij vervoeren diverse soorten goederen zoals schoenen, zoetwaren, kunststof verpakkingsmaterialen, elektrotechnische materialen en aanverwante goederen. Dit doen wij dan tegen een uitstekende prijs-kwaliteitsverhouding. Wilt u meer informatie over onze tarieven? Wij staan u graag te woord, ook als het om prijzen gaat. Indien gewenst, geven wij u een vrijblijvende offerte. Natuurlijk kunt u ook direct een persoonlijke afspraak maken.