Specialist Benelux distributie

Vragen? Neem contact op

Ons bedrijf is flexibel en innovatief. Samen met u gaan we op zoek naar de meest economische manier van distributie in de Benelux

Als specialist voor distributie in de Benelux kunnen wij voor u de goederenstroom verzorgen zoals u dit wenst. Wij beschikken over de juiste wagens, mensen en materialen om uw goederen snel en vlot op de plaats van bestemming te krijgen; Nederland, België of in Luxemburg. Met meer dan 75 jaar ervaring in de transportbranche staan wij garant voor efficiënte logistieke oplossingen op maat.

Ons bedrijf is flexibel en innovatief. Samen met u gaan we op zoek naar de meest economische manier van distributie in de Benelux; waar nodig stellen we processen bij of wijken wij af van de gebaande paden. Vanuit uw eigen opslag kunnen wij goederen ophalen en distribueren in het land van bestemming. U kunt uw goederen ook in ons warehouse laten opslaan om verschillende redenen; u hebt onvoldoende ruimte of u wilt geen ‘zorgen’ hebben over het logistieke proces. Dan bent u bij ons aan het juiste adres, want wij kunnen u op ieder logistiek gebied ontzorgen.

Onze logistieke afdeling en professionele chauffeurs staan borg voor een betrouwbaar en probleemloze distributie in de Benelux; van Nederland naar België, Luxemburg of andersom. Als specialist verzorgen wij ook in de grensgebieden rondom de Benelux de distributie van uw goederen met onze eigen vloot. Zelfs vanuit Spanje en Portugal hebben wij wekelijkse transporten waar goederen vanuit ons distributiecentrum in Waalwijk verder worden gedistribueerd door de Benelux.

Hoge kwaliteit tegen marktconform tarief

Voor de tak distributie beschikken we over zo’n 50 voertuigen, variërend van bakwagens, city-trailer, 3-as-oplegger tot combinatie. Hiermee kunnen wij u korte doorlooptijden bieden en een hoge kwaliteit tegen een zeer interessant marktconform tarief. Daarnaast maken we ook gebruik van een tracking systeem in onze wagens, zodat wij u op ieder moment van de dag kunnen informeren over de laad- en lostijden van uw goederen.

Er zijn tal van bedrijven in de Benelux die met elkaar handelen. De cultuur verschilt erg, maar de taal Nederlands spreekt men er eigenlijk overal. Zakendoen in de Benelux wordt hierdoor een stuk makkelijker. Transport en distributie tussen deze drie landen vindt dan ook dagelijks plaats, want wegtransport is nog steeds de snelste manier om goederen op de plaats van bestemming af te leveren. En dankzij moderne systemen kunnen files dikwijls worden vermeden. Daarbij komt dat de aanleg van meer autosnelwegen en de komst van grotere en betere vrachtwagens het wegtransport naar een hoger niveau tillen.

Specialist in de Benelux als het om distributie gaat

Als u op zoek bent naar een specialist in de Benelux voor distributie, dan bent u bij ons op de juiste bestemming. Ons familiebedrijf is inmiddels uitgegroeid tot een team van ongeveer 90 gemotiveerde medewerkers die zich continu aanpassen aan nieuwe eisen, ontwikkelingen en wensen van de klant. Iedere situatie, hoe goed ook, is toch steeds een nieuw startpunt voor verdergaande verbeteringen en efficiencyverhogingen. Uw goederen worden hierdoor altijd op tijd geleverd. Hebt u interesse? Maak dan eens vrijblijvend een afspraak met ons. Of vraag direct een offerte op maat. Wij zijn er voor ú.