Een kooiaap voor nationaal en internationaal transport

Vragen? Neem contact op

Als een van de grotere transportbedrijven hebben wij in ons ruime wagenpark beschikking over verschillen vrachtwagens met een kooiaap om uw transport goed te regelen. Een kooiaap is een praktische uitvinding van Hessel Kooi, die een praktische oplossing zocht voor het laden en lossen van zijn bloembollen op locatie. De kooiaap wordt eenvoudig geplaatst op het betreffende vervoer en gaat dus mee met het transport van de goederen. Een kooiaap wordt ook wel een meeneemheftruck genoemd.

Snel laden en lossen met een kooiaap op bestemming van transport

Dankzij vervoer met een kooiaap of meeneemheftruck zijn de vrachtwagenchauffeurs van ons en andere transportbedrijven beter in staat om hun werk te doen. Voor Van Caem Transporten is het laden en lossen van goederen de normaalste zaak ter wereld, maar is het wel een belangrijk onderdeel van het vervoer. De kooiaap of meeneemheftruck kan tijdens het transport vervoerd worden op de achterkant van de vrachtwagen. Dit betekent dat er geen ruimteverlies voor de lading is, waardoor u meer goederen laat vervoeren. Daarnaast is de meeneemheftruck binnen een mum van tijd operationeel en kan de chauffeur de lading snel neerzetten waar de opdrachtgever het wil.

Scherpe tarieven voor nationaal en internationaal transport

Wij hebben een lange ervaring met vrachtwagens met een kooiaap of meeneemheftruck, zowel voor transport en vervoer op nationaal als internationaal niveau. Dagelijks voeren wij ritten uit naar alle bestemmingen in de Benelux waardoor we u scherpe tarieven kunnen bieden. Ook buiten de Benelux vervoeren wij goederen, zoals naar Spanje en Portugal. Eenvoudig gezegd zijn wij een van de transportbedrijven die vervoer en transport met kooiaap uitvoeren waar uw goederen geladen of gelost dienen te worden. Voor het beste transport met kooiaap of meeneemheftruck moet u dus bij Van Caem Transporten zijn.

Informeer vrijblijvend naar onze tarieven en diensten

Door onze flexibele instelling en persoonlijke aanpak zijn wij een van de bekendste transportbedrijven geworden in Noord-Brabant en omgeving waar vrachtwagens met een kooiaap in het wagenpark zitten. Daar zijn wij trots op! Informeert u maar eens vrijblijvend naar onze diensten en tarieven. Wij zijn bereikbaar via 0416-56 71 00 of vul het contactformulier op de website in. Goed maar goedkoop, dat is waar wij voor staan!