Van Caem Transporten biedt kwaliteit zonder compromissen

Bent u op zoek naar een kwalitatieve transportoplossing? Van Caem Transporten biedt kwaliteit in wegtransport zonder compromissen, met een compleet pakket aanvullende logistieke diensten. Wij beschikken over een modern en uitgebreid wagenpark, gemotiveerde medewerkers en vervoeren alles in eigen beheer. Volledige controle dus, maar ook volledige toewijding. Onze persoonlijke benadering, trajectgerichte werkwijze, breed netwerk en jarenlange ervaring op het gebied van transport heeft ons tot een middelgrote logistieke dienstverlener in Noord-Brabant gemaakt. Wat kan Van Caem Transporten voor u betekenen?

Transport tegen een concurrerende prijs

In transport draait het om kwaliteit, betrouwbaarheid, service, samenwerking en een concurrerende prijs. Een kleine of grote transportopdracht? Onze mensen denken met u mee, zoeken de meest efficiënte oplossing voor uw opdracht en geven op zeer transparante en gespecificeerde wijze inzicht in uw transportkosten. Zo komt u nooit voor verrassingen te staan.

Geavanceerd wagenpark

Wij beschikken over een geavanceerd wagenpark. Per opdracht bepalen wij welk voertuig het meest geschikt is voor uw vervoersopdracht. Zo kunnen wij bijvoorbeeld voertuigen inzetten met een laad-losklep of een kooiaap (meeneemheftruck), zodat wij altijd en overal direct kunnen laden en lossen en niet afhankelijk zijn van faciliteiten op de locatie. Dit betekent ook geen onnodig oponthoud. Wanneer laden of lossen via de achterzijde van het voertuig niet mogelijk is, zetten wij een tautliner in. Deze heeft aan beide zijden schuifzeilen om de vrachtwagen vanaf de zijkanten te kunnen lossen en laden.

Transport door de Benelux

Wij verzorgen transporten door de Benelux, maar ook in Spanje, Portugal en Italië. Tot de goederenstroom behoren onder andere schoenen, niet-geconditioneerde voedingsmiddelen, verpakkingsmaterialen, huishoudelijke artikelen, wollen en garens, elektrotechnische materialen en nog veel meer. Door een grote diversiteit aan transportmiddelen zijn wij in staat om verschillende soorten vrachten te vervoeren. Deelladingen kunnen wij vervoeren door deze te combineren met andere vrachten.

Veel mogelijkheden op het gebied van wegtransport

De laatste jaren heeft de transportsector zowel kwantitatief als kwalitatief een grote sprong voorwaarts gemaakt. Binnen ons bedrijf hebben vernieuwingen en digitale planningssystemen geleid tot nog meer mogelijkheden op het gebied van wegtransport. Door deze slimme techniek kunnen wij sneller schakelen en nog beter op uw wensen inspelen. Uw wensen staan altijd voorop. Zijn er onverwachte situaties, zoals die in de praktijk altijd voor kunnen komen, dan zijn wij er om transport en logistiek in goede banen te leiden.