Transportbedrijf Tilburg

Vragen? Neem contact op

Voor het beste transportbedrijf in de regio Tilburg moet u bij Van Caem Transporten zijn

Als er wordt gesproken over transport dat kan het over veel tastbare zaken gaan. Van vee tot meubels en van schoenen tot levensmiddelen. We staan er niet altijd bij stil, maar al deze zaken moeten weer op een andere wijze worden vervoerd. Gebeurt dat niet, dan ontstaan er al vlot problemen. Als transportbedrijf dat werkzaam is in onder andere de regio Tilburg, zijn wij ons daar terdege van bewust. Daarom hebben wij naast goed opgeleide medewerkers een modern wagenpark met opties. Een kooiaap is een mooi voorbeeld van een optie die in de praktijk erg veel gemak met zich mee brengt. Naast het feit dat onze chauffeurs geen zware zaken hoeven tillen biedt de kooiaap, die ook wel meeneemheftruck heet, ook voordelen voor onze klanten. Als deze geen vorkheftruck hebben kunnen wij toch zonder problemen laden en lossen.

Al meer dan vijfenzeventig jaar vervoersoplossingen op maat

Ons transportbedrijf is gevestigd in Waalwijk, Noord-Brabant en biedt al meer dan vijfenzeventig jaar vervoersoplossingen op maat in Nederland en daarbuiten. Het mag duidelijk zijn dat er in die tijd veel veranderd is. Eerder genoemde is daar slechts een voorbeeld van. Omdat wij telkens met onze tijd meegaan weten onze opdrachtgevers dat zij zaken doen met een bedrijf die transport door Nederland en daarbuiten perfect verzorgd. Voor het beste transportbedrijf in de regio Tilburg moet u bij Van Caem Transporten zijn.

Een kleine of grote klus, het is aan ons wel besteed. Naast het transporteren van goederen zijn wij ook gespecialiseerd in warehousing. Er kan dus gerust worden gesteld dat de inslag, opslag, distributie en vervoer bij ons in goede handen is. Onze klanten weten ook nog eens waar hun producten zijn omdat wij gebruik maken van een zogenoemd track en trace systeem. Als u het prettig zou vinden om eens rustig verder te praten over één of meerdere van deze zaken of bijvoorbeeld de tarieven, neem dan gerust contact met ons op.

Naast Tilburg zijn wij als transportbedrijf in een groter deel van Nederland actief. Hieronder treft u een deel van ons werkgebied aan.

  • Amsterdam
  • Rotterdam
  • Den Haag
  • Utrecht
  • Eindhoven
  • Almere
  • Groningen
  • Breda
  • Nijmegen