Transportbedrijven Nederland

Vragen? Neem contact op

Van Caem Transporten mag zich rekenen tot één van de beste transportbedrijven in Nederland

Transportbedrijven vindt u overal in Nederland, maar door het brede dienstenpakket en de scherpe prijzen die wij bieden zijn wij toch één van de bekendste in Brabant en omgeving. Als logistiek dienstverlener hebben wij namelijk een ruime ervaring op het gebied van niet geconditioneerde voedingsmiddelen, schoenen en lederwaren. Dit zowel als het gaat om opslag en orderpicking als op het gebied van transport. Middels ons eigen wagenpark zullen uw transportopdrachten volgens afspraak verzorgd worden, waarbij zorg en persoonlijke aandacht onze sleutelwoorden zijn.

Wij onderhouden een breed distributienetwerk in de Benelux. Wij rijden zelf dagelijks naar alle regio’s in Nederland en Vlaanderen. Waar wij niet zelf komen hebben wij goede contacten met transportbedrijven die deze werkzaamheden voor ons verrichten in Nederland, maar ook in landen zoals Spanje en Portugal.

Wij verzorgen de distributie goedkoop maar goed in de Benelux voor vele bekende bedrijven. Wij houden de goederen in opslag, tijdelijk of voor een langere periode, en krijgen van onze opdrachtgevers door welke goederen moeten worden gedistribueerd naar hun klanten. Onze flexibele instelling heeft ertoe geleid dat het prettig zaken doen is met ons bedrijf. Van Caem Transporten mag zich rekenen tot één van de beste transportbedrijven in Nederland.

Track en trace systeem

Wij bieden onze klanten daarbij de mogelijkheid om iedere stap in het vervoersproces te volgen door gebruik te maken ons track en trace systeem. U krijgt van ons een debiteurennummer en een wachtwoord en kan op deze wijze inloggen op ons systeem. Zo heeft u ieder moment de mogelijkheid te controleren wat de staat, de locatie en de planning van uw product is. Hiermee nemen we u weliswaar de zorgen uit handen, maar u behoudt de controle die u zou hebben als u dit logistieke proces zelf zou coördineren.

Met onze openheid, zorg en ervaring staan wij garant voor een perfecte dienstverlening en levering van uw product. U houdt daardoor tijd over om zich te richten op de kernactiviteiten van uw onderneming. Neemt u toch eens contact met ons op om verder te praten over bijvoorbeeld de tarieven.