Transportonderneming `S-Hertogenbosch

Vragen? Neem contact op

Op zoek naar een transportonderneming in de regio ´s-Hertogenbosch? Van Caem Transporten staat voor u klaar

De keuze aan transportondernemingen en opslagruimte is groot, zeker in de omgeving van ´s-Hertogenbosch. Den Bosch is een stad met een hoge mate van bedrijvigheid in vele sectoren. Onze transportonderneming uit Waalwijk speelt hier natuurlijk graag op in. Kijkt u maar eens op onze website wat wij u allemaal op het gebied van vervoer en opslagruimte kunnen bieden. Onze tarieven zijn concurrerend en onze service is optimaal. Beter kunt u het niet treffen.

Transportondernemingen van tegenwoordig hebben een grote verantwoordelijkheid en daar zijn wij ons dan ook terdege van bewust. Al jaren kiezen wij ervoor om onszelf te blijven ontwikkelen en verbeteren. Dat geeft ons als transportonderneming in de omgeving van ’s-Hertogenbosch een voorsprong qua techniek en innovaties. De ruime opslagruimte met veel mogelijkheden is daar een voorbeeld van. Onze medewerkers zijn experts op het gebied van onder andere opslag en kunnen u gedurende het hele goederenproces helpen met advies op maat, want wij zoeken graag een oplossing die goedkoop is én die bij u past!

Meer dan 75 jaar transport voor kleine en grote bedrijven

Onze transportonderneming uit Waalwijk verzorgt al meer dan 75 jaar transport voor kleine, maar ook grote bedrijven in Nederland, België én Luxemburg. Daarnaast beschikken wij over een ruim distributiecentrum met maar liefst 14.000 m2 aan opslagruimte waar vele ondernemingen graag gebruik van maken. Wij zien onszelf als één van de beste transportondernemingen van ´s-Hertogenbosch en omgeving. Daarnaast zijn onze tarieven zeker goedkoop te noemen. Voor een vrijblijvende rondleiding bent u altijd welkom, zodat u zich een beter beeld kunt vormen wat wij voor u kunnen betekenen.

Wilt u meer informatie over onze transportonderneming of zoekt u opslagruimte in de omgeving van ´s-Hertogenbosch? Maakt u dan gerust vrijblijvend een afspraak, zodat wij in persoonlijk gesprek kunnen vertellen wat wij u kunnen bieden. De voordelige tarieven, optimale service én deskundigheid zullen u zeker verrassen. Graag tot ziens.