Uitslag van goederen Waalwijk

Vragen? Neem contact op

Voor de beste uitslag van goederen moet u bij Van Caem Transporten in Waalwijk zijn

Uitslag van goederen, ook wel orderpick genoemd, is één van de onderdelen van ons distributiecentrum in Waalwijk. De manier waarop onze medewerkers goederen verzamelen hangt af van het soort product en de producteigenschappen, het aantal artikelnummers, het aantal locaties, de samenstelling van het assortiment, de orders en doorloopsnelheden. Goederen worden bij binnenkomst gecontroleerd op aantal, kwaliteit en andere kenmerken en vervolgens opgeslagen. Onze orderpickers zijn vakmensen en draaien al jarenlang mee in ons distributiecentrum.

Bij de verlading van de goederen wordt het orderproces gestuurd vanuit onze moderne systemen. De juiste pallets met de juiste kenmerken worden geselecteerd en klaargezet voor vervoer. Na scanning en visuele controle worden de pallets geladen. Indien gewenst kunnen de pallets voorzien worden van een bestemmingsetiket, maar ook de goederen kunnen worden voorzien van adressering en etikettering.

De etikettering van goederen geven informatie over een bepaald kenmerk van het product, zoals de oorsprong en de wijze van productie. De kleur en vormgeving van een etiket is niet voorgeschreven en kunt u naar eigen wens invullen. Vervolgens kunnen wij vanuit ons distributiecentrum uw goederen snel en zorgvuldig vervoeren naar welke bestemming dan ook in de Benelux.

Breed dienstenpakket

Ook voor tijdelijke opslag kunt u bij ons terecht. Wij beschikken over zo’n 14.000 vierkante meter opslagruimte, zodat er voor iedere opdracht voldoende ruimte is. U kunt bij ons ook opslagruimte huren voor een langere periode. Onze transportbedrijf is groot geworden door een breed dienstenpakket aan te bieden. Behalve voor transport kunt u dus ook bij ons bedrijf in Waalwijk terecht voor de inslag, opslag en de uitslag van uw goederen. Voor de beste uitslag van goederen moet u bij Van Caem Transporten in Waalwijk zijn.

Wij zorgen ervoor dat uw goederen op het juiste moment en in goede staat bij de afnemer terechtkomt. Na 75 jaar logistieke dienstverlening kennen wij het belang van een correct behandelde lading. Alles draait om uw producten en wij gaan er dan ook mee om alsof het onze eigen goederen zijn. Wij werken met scherpe tarieven waardoor wij goed, maar goedkoop kunnen werken.