Verpakkingsmaterialen Transport

Vragen? Neem contact op

Verpakkingsmaterialentransport is slechts één van onze vele specialismen

Verpakkingsmaterialentransport is slechts één van de vele specialismen die wij als transportonderneming uit Waalwijk op het gebied van vrachtvervoer hebben. Wij verzorgen namelijk vrachtvervoer in de regio´s Almere, Amsterdam, Breda en Den Bosch, maar ook in de omgeving van Den Haag, Eindhoven en Nijmegen. Dit kan gaan om beperkte ladingen voor bijvoorbeeld filialen van grote ondernemingen of een complete lading schoenen die in een grote container bij ons is aangeleverd. U mag het zeggen.

Als vrachtvervoerspecialist zijn wij erg flexibel, zodat onze opdrachtgevers nooit lang hoeven te wachten en altijd maatwerk krijgen. Naast het feit dat wij een modern en flexibel bedrijf zijn, is dat slechts een deel van de pluspunten. Ons familiebedrijf bestaat al meer dan vijfenzeventig jaar en dat komt mede door onze uitstekende service en klantvriendelijkheid. Een opdracht goedkoop maar goed uitvoeren is vanzelfsprekend het belangrijkste, maar waarom zou dat niet met een glimlach kunnen. Voor het beste Verpakkingsmaterialentransport moet u bij Van Caem Transporten zijn.

Als u een nog betere indruk wilt krijgen van ons bedrijf, dan verwijzen wij u graag naar andere delen van onze website. Eén van de zaken die u daar tegenkomt is de mogelijkheid om iedere zending te volgen. Wij noemen dat Track & Trace. Vertaald komt dit erop neer dat u vierentwintig uur per dag kunt zien waar uw zending of zendingen zich bevinden en dat gewoon vanaf de computer of telefoon met internetverbinding. Erg handig dus.

Naast verpakkingsmaterialentransport bieden wij ook mogelijkheden als het gaat om warehousing. Uw goederen komen bij ons aan en kunnen zonder problemen op de juiste wijze worden opgeslagen. Na deze in- en opslag bepaalt u in welke hoeveelheid en waar de goederen heen mogen en wij verzorgen dit. Wilt na uw bezoek aan onze website eens verder praten over bijvoorbeeld onze tarieven, neem dan eens contact met ons op. Wij staan u graag te woord.