Vervoersbedrijf Groningen

Vragen? Neem contact op

Van Caem Transporten is een modern en professioneel vervoersbedrijf

Als vervoersbedrijf zijn wij meer dan bekend in plaatsen als Groningen, Almere, Breda, Den Bosch, Den haag, Eindhoven en bijvoorbeeld Nijmegen. Wij vervoeren nationaal allerhande vrachten en daarbij mag u denken aan retail. Retail is vanzelfsprekend een breed begrip, maar u mag dat met een gerust hart letterlijk nemen. Ons moderne bedrijf heeft in zijn vijfenzeventigjarig bestaan echt alles op dit gebied vervoerd.

Dat is voor u als ondernemer vanzelfsprekend goed nieuws, want wij kunnen ons zo voorstellen dat u uw producten niet zomaar aan iedereen meegeeft. U wilt een vervoersbedrijf dat waarmaakt wat het toezegt en daarom bent u bij ons ook aan het juiste adres. Ook als u ingekochte goederen eerst onderverdeeld wenst te zien bieden wij daar mogelijkheden voor. Distributie zit bijna letterlijk in ons bloed. Containers of pallets, op het moment dat het bij ons distributiecentrum binnen komt verdelen wij het zoals door u verzocht. Ook het labelen en adresseren is voor ons geen probleem.

Uw zendingen vierentwintig uur per dag volgen

Omdat het in bovenstaande gevallen vrijwel altijd zo is dat er kleinere vrachten de deur uit gaat is het voor u als ondernemer waarschijnlijk prettig om te weten dat u uw zendingen vierentwintig uur per dag kunt volgen. Ons track en trace systeem is web-based en met uw debiteurennummer en uw wachtwoord kunt u inloggen wanneer u dat uit komt. Vanzelfsprekend kan dat ook met uw smartphone.

Juist omdat wij zoveel te bieden hebben nodigen wij u graag uit om eens met ons verder te komen praten over bijvoorbeeld de tarieven. Vanzelfsprekend verplicht u dit tot niets, maar het biedt u wel de mogelijkheid om zaken te doen met een modern en professioneel vervoersbedrijf. Mocht liever eerst per mail of telefoon overleg voeren, dan kant dat vanzelfsprekend ook. We staan u graag te woord.