Vrachtvervoer Benelux

Vragen? Neem contact op

Voor professioneel vrachtvervoer binnen de Benelux moet u bij Van Caem Transporten zijn

Omdat de grenzen inmiddels al weer heel wat jaren open zijn, is het veel eenvoudiger om vrachtvervoer van de Benelux naar bijvoorbeeld Spanje, Portugal, Italië of waar dan ook in Europa te vervoeren. Internationaal vrachtvervoer is wat dat betreft helemaal ingeburgerd. Ondanks dat de grenzen in bepaalde opzichten open zijn en Europa één is, geldt dat zeker niet voor alle wet- en regelgeving.

Denkt u daarbij maar eens aan maximum snelheden en de reistijden. Het is dus zaak om naast het feitelijk vervoeren van goederen, goed op de hoogte te zijn van alle wet- en regelgeving. Dit is niet alleen voor vandaag van belang, maar ook voor morgen. Wetten en regels veranderen immers aan de lopende band.

Zien waar uw zendingen zijn

Als transportbedrijf zetten wij ons iedere dag weer in om op de hoogte te blijven. Datzelfde geldt trouwens voor de techniek en IT mogelijkheden. Ons track en trace systeem is daar een mooi voorbeeld van. Met track en trace kunt u zien waar uw zendingen zijn en dat vierentwintig uur per dag. Het enige wat u nodig heeft zijn het debiteurennummer en een wachtwoord. Deze zijn op aanvraag beschikbaar.

Het prettige van dergelijke techniek is dat dit u en ons veel tijd bespaart. U hoeft immers nooit meer te bellen of te mailen waar een zending zich nu precies bevind. Deze tijdsbesparing kan dus vrijwel letterlijk worden omgezet naar een besparing op het gebied van financiën en dat is voor beide partijen natuurlijk prettig.

U ziet, bij ons is internationaal vrachtvervoer binnen Europa en de Benelux goedkoop maar goed geregeld. Heeft u grotere vrachten die eerst moeten worden onderverdeeld in kleinere, dan biedt ons distributiecentrum daar uitstekende mogelijkheden voor. Voor professioneel vrachtvervoer binnen de Benelux moet u bij Van Caem Transporten zijn. Neemt u toch eens contact met ons op om de vele mogelijkheden en tarieven te bespreken. Wij staan u graag telefonisch, per mail of in persoon te woord.