Warehousing omgeving Waalwijk

Vragen? Neem contact op

Warehousing in de omgeving van Waalwijk, Breda en Den Bosch? Van Caem Transporten biedt maatwerkoplossingen

Voor warehousing in de omgeving van Waalwijk, Breda en Den Bosch bieden wij van Van Caem Transporten uitstekende oplossingen. Ons warehouse management systeem (WMS), wat eigenlijk een logistiek begrip is, beheert in samenwerking met onze goed opgeleide werknemers, de locatie-indeling in ons (stellingen)magazijn, handelt onze orderstroom in de juiste volgorde en dus planning af en beheert op vernuftige wijze de goederenstromen.

De belangrijkste kernbegrippen van ons bedrijf zijn flexibiliteit, kwaliteit en betrouwbaarheid. Daarom blijven klanten zaken met ons doen. Sommige goederen moeten met grote zorg worden opgeslagen. Denk daarbij aan elektrotechnische materialen. Gevoelige materie krijgt bij ons een speciale plek. Voor warehousing in de omgeving van Waalwijk zijn wij voor veel bedrijven de ideale partner.

Flexibel werken en schakelen

Toen wij vijfenzeventig jaar geleden begonnen was er nog geen sprake van computers of andere moderne techniek, maar desalniettemin wisten wij onze klanten toen ook al uitstekend van dienst te zijn. Kort door de bocht kan er worden gezegd dat er niets is veranderd. Toch biedt al die moderne techniek veel voordelen. Denkt u daarbij maar eens aan het zeer precies en punctueel kunnen werken en het in staat zijn grote hoeveelheid goederen goedkoop maar toch goed te verwerken.

Ook voor de chauffeurs zijn er voordelen, waarbij het eindeloos heen en weer geschuif met pickkaartjes ten einde is. Het blijft wel van groot belang dat de planners hun taak goed blijven uitvoeren, omdat ondanks dat er altijd een planning is, deze zo weer kan veranderen. Als een klant om wat voor reden dan ook meer goederen naar een bepaalt punt vervoerd wil hebben, dan geven zij dat aan ons door. Door onze mogelijkheid van zeer flexibel te kunnen werken, schakelen wij altijd als dat nodig is.

Zoals gezegd, wij verzorgen warehousing voor de omgeving Waalwijk, Tilburg en Den Bosch, maar doen dat zeker ook voor klanten uit een veel groter gebied. Wij werken namelijk nationaal en internationaal. Met name veel organisaties uit de Benelux zijn met ons zaken gaan doen omdat zij wisten dat wij als transportbedrijf ons mannetje wel staan.

Bij warehousing is niet alleen het fysiek opslaan van goederen een belangrijk onderdeel. De administratie legt net zoveel gewicht in de schaal. Wij houden bij welke goederen er zijn en hoe deze zijn opgeslagen. Een ander onderdeel van ons warehousing proces in Waalwijk is de assemblage en de (her)verpakking. Wij kunnen een eindproduct verpakken zoals u dit wenst. Onze warehousing faciliteiten in combinatie met distributie- en transportmogelijkheden maken ons een totale logistieke dienstverlener zowel nationaal als internationaal.

Uw warehousing traject begint in de omgeving van Waalwijk, want daar is ons bedrijf gevestigd. Neemt u toch eens contact met ons op als u een vervoer, distributie of transportopdracht heeft. Wij staan u graag te woord