De logistieke oplossing voor uw warehousing

Vragen? Neem contact op

Bent u op zoek naar een partner in warehousing op hoog kwaliteitsniveau gelegen op een centrale locatie in de Benelux? Wij zijn volledig gericht op uw wensen. Met moderne faciliteiten slaan wij uw goederen professioneel en vakkundig op. Door onze jarenlange kennis, ervaring en kwalitatieve faciliteiten bieden wij net dat beetje extra. Iedere klant is anders en heeft specifieke wensen. Van inslag, opslag, overslag en orderbeheer tot volledig beheer van uw voorraden zijn wij u graag van dienst. Van Caem Transporten biedt u een totaalconcept op het gebied van warehousing. Bent u benieuwd wat wij u kunnen bieden? Neemt u dan vrijblijvend contact met ons op.

Toplocatie in Waalwijk

Van Caem Transporten beschikt over een toplocatie voor warehousing in Waalwijk, gelegen in een centraal gebied in de Benelux. Met maar liefst 14.000 vierkante meter opslagruimte met veel laad- en losdeuren bieden wij uitgebreide mogelijkheden op het gebied van warehousing. Hier worden niet alleen goederen opgeslagen, maar ook correct verdeeld en vervoerd naar de uiteindelijke bestemming in binnen- en buitenland.

Laden en lossen van zeecontainers

Sinds jaar en dag verzorgen wij het lossen en laden van zeecontainers. Deze containers zijn vaak gevuld met losse goederen die wij, indien gewenst, voor u op pallets kunnen pakken. Voor het vervoer van deze zeecontainers naar ons warehouse in Waalwijk maken we gebruik van een vaste partner die gevestigd is aan de haven. Via deze betrouwbare partner kunnen wij het complete traject verzorgen van en naar internationale zeehavens. Kortom, onze locatie in Waalwijk is vanuit de gehele wereld bereikbaar.

Hoog kwaliteitsniveau

Warehousing is een kruising tussen kunst en vakwerk. Moderne techniek, strakke organisatie, ervaring en opleiding – in alles staat Van Caem Transporten voor zekerheid met een hoog kwaliteitsniveau. Ons kwaliteitsniveau houden wij optimaal door voortdurend onze interne systemen onder het vergrootglas te leggen, het personeel constant op te leiden en te trainen en de laatste technologische hulpmiddelen in te schakelen. Zekerheid bieden is onze kernkwaliteit.

Hygiënecode en Skal certificering

Van Caem Transporten is continu bezig om haar kwaliteit te verbeteren. Daarom kunnen wij u melden dat wij sinds juni 2015 in het bezit zijn van het certificaat Hygiënecode voor transport, opslag en distributie van levensmiddelen. Dit certificaat is afgegeven door keuringsinstantie Dekra. De Hygiënecode is voor alle logistieke dienstverleners die met levensmiddelen werken en hierbij te maken krijgen met vervoer en opslag. Het certificaat toont kwaliteit aan en zorgt daarnaast een betere concurrentiepositie. Ook zorgt dit keurmerk ervoor dat er continu kritisch naar de bedrijfsvoering gekeken wordt. Op deze manier wordt het voor ons veel duidelijker waar kansen én verbeterpunten liggen.

Tevens beschikt Van Caem over een Skal certificaat. Dit betekent dat wij biologische producten mogen opslaan en transporteren volgende de eisen van de stichting Skal. De stichting inspecteert en certificeert bedrijven die biologische producten produceren, verhandelen en/of transporteren met als doel dat biologische producten door de gehele keten op betrouwbaarheid en echtheid gevolgd kunnen worden. Als gecertificeerd logistiek dienstverlener garanderen wij dat de kwaliteit van de biologische producten gewaarborgd is.

Kies voor zekerheid, kies voor Van Caem Transporten

Wij behandelen uw goederen alsof ze van onszelf zijn, met buitengewone zorg en zekerheid. Van Caem warehousing bezit alle kennis om de logistieke processen op efficiënte wijze voor u te realiseren. Specialisten met specifieke en branchegerichte kennis staan tot uw beschikking om in overleg met u een pakket aan diensten samen te stellen dat naadloos aansluit bij uw behoefte. Het resultaat is zekerheid en optimale kostenefficiëntie om het succes van uw bedrijfsvoering mede te waarborgen.

Hygiënecode en Skal-certificering

Van Caem Transporten is continu bezig om haar kwaliteit te verbeteren. Daarom kunnen wij u melden dat wij sinds juni 2015 in het bezit zijn van het certificaat Hygiënecode voor transport, opslag en distributie van levensmiddelen. Dit certificaat is afgegeven door keuringsinstantie Dekra. De Hygiënecode is voor alle logistieke dienstverleners die met levensmiddelen werken en hierbij te maken krijgen met vervoer en opslag. Het certificaat toont kwaliteit aan en zorgt daarnaast voor een betere concurrentiepositie. Ook zorgt dit keurmerk ervoor dat er continu kritisch naar de bedrijfsvoering gekeken wordt. Op deze manier wordt het voor ons veel duidelijk waar kansen én verbeterpunten liggen.

Tevens beschikt Van Caem Transporten over een Skal-certificaat. Dit betekent dat wij biologische producten mogen opslaan en transporten volgens de eisen van de stichting Skal. De stichting inspecteert en certificeert bedrijven die biologische producten produceren, verhandelen en/of transporteren met als doel biologische producten door de gehele keten op betrouwbaarheid en echtheid te volgen. Als gecertificeerd logistiek dienstverlener garanderen wij dat de kwaliteit van de biologische producten gewaarborgd is.

Daarnaast is een gedeelte van het warehouse ingericht volgens ADR richtlijnen voor de opslag van gevaarlijke stoffen.

Kies voor zekerheid, kies voor Van Caem Transporten

Wij behandelen uw goederen alsof ze van onszelf zijn, met buitengewone zorg en zekerheid. Van Caem Transporten, centraal gelegen in de Benelux, bezit alle kennis om de logistieke en warehousing processen op efficiënte wijze voor u te realiseren. Specialisten met specifieke en branchegerichte kennis staan tot uw beschikking om in overleg met u een pakket aan diensten samen te stellen dat naadloos aansluit bij uw behoefte. Het resultaat is zekerheid en optimale kostenefficiëntie om het succes van uw bedrijfsvoering mede te waarborgen.

Warehousing leidt tot kostenefficiëntie voor bedrijven in de Benelux

De kwaliteit van uw product is mede afhankelijk van de logistieke dienstverlening die erachter zit. Een hoogwaardig traject van vervoer en in-, op- en uitslag is dikwijls een beslissende factor voor succes. Daarmee zijn soms grote investeringen gemoeid op het gebied van opslagruimte, automatisering, personeel en materialen. Veel bedrijven besluiten dan ook om dit logistieke proces uit handen te geven. Een logische gedachte, want het uitbesteden van warehouse-activiteiten biedt heel veel voordelen.